koken

Koken (voedsel), het bereiden van een maaltijd: lekkere en gezonde recepten, koken met groenten uit de (moes)tuin. Producten in de kijker.

304 artikels over koken , per
Bekijk

Soep van aardperen met krokante prosciutto en hazelnoten

Soep van aardperen met krokante prosciutto en hazelnoten
recepten 19/01/2019

De aardpeer (ook wel topinamboer genoemd) ziet er niet bepaald sexy uit (hij lijkt op een stuk gember met een donkere schil), maar qua smaak is ‘ie verrassend opwindend. Wij maakten er een goddelijke soep van met krokante prosciutto en hazelnoten.

lees meer »

Deze porties hou je beter in gedachten als je jezelf niet wil overeten

Deze porties hou je beter in gedachten als je jezelf niet wil overeten
nieuws 17/01/2019

De British Nutrition Foundation heeft een praktische gids gelanceerd met daarin welke porties goed voor je zijn. Het wil daarmee de strijd tegen obesitas aangaan. Heel wat mensen eten nu namelijk nog te vaak te grote porties en vinden het bijvoorbeeld moeilijk om de hoeveelheid pasta en rijst correct in te schatten.

lees meer »

Paddenstoelensoep met brood van Jamie Oliver

Paddenstoelensoep met brood van Jamie Oliver
recepten 16/01/2019

Koud hè? Gelukkig helpt The naked chef je de koude maanden door met het lekkerste eten. Bijvoorbeeld met dit recept voor een heerlijke paddenstoelensoep met brood. Het recept komt uit Jamie Olivers laatste boek, ‘Jamie Kookt Italië’.

lees meer »

Schrijf in op de gezondheid.be nieuwsbrieven

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.

Vier variaties op gehakt

Vier variaties op gehakt
recepten 7/01/2019

Geen enkele vleessoort zo populair als gehakt! Bijna alle beestjes die we courant eten, zijn leverancier van dit passe-partout ingrediënt: kalf, rund, varken, kip, lam, ja zelfs paard. En ook de bereidingsmogelijkheden zijn legio...

lees meer »
304 artikels over koken , per
Bekijk
Wat denk jij?

Quinoa is een graansoort

  • Juist
  • Fout
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt