Chocolade kan ook gezond zijn

Laatst bijgewerkt: August 2005 | 2 reacties
chocolade-schilfers.jpg

nieuws Chocolade mag misschien bekend staan als verslavend, mensen met een hoge bloeddruk kunnen er baat bij hebben. Dat blijkt uit een onderzoek van de Amerikaanse Hartstichting. Zwarte chocolade kan namelijk de bloeddruk verlagen. Chocolade bevat zogenoemde flavonoïden die er voor zorgen dat de bloedvaten beter werken. Toch is de studie geen pleidooi voor het eten van meer chocolade. De onderzoekers waarschuwen dat chocolade vet is en veel suiker en calorieën bevat.


verschenen op : 16/08/2005

2 reacties

buitenbaarmoederlijke bevruchting

door vic, 21 August 2005 om 06:40

Hallo, Ongeloof en verbijstering, is werkelijk het eerst dat in mij opkomt,bij het lezen van hoogervermeld artikel. Moraal deontologie en respect, voor het leven en de mens zijn hier ver zoek. Wat een verschrikking moet het geweest zijn voor deze arme vrouw? Medicijnen en medische hulp zouden dan ook moeten beschikbaar zijn voor de mensen ginder. Ano 2005 zouden wij beter allen eens goed nadenken en stilstaan bij de noden van deze mensen. Maar goed dat dit in het daglicht komt, hopelijk stemt het diegenen, die er iets kunnen aan doen tot nadenken. Groetjes, Vic

Buitenmoederlijke bevruchting.

door anoniem, 18 August 2005 om 04:23

Hoi, Ja, ik kan me best die situatie voorstellen van die vrouw die haar baby 27 jaar bij zich droeg, dat is het spijtige aan de geneeskunde en zeker hier, dat dokters meer gericht zijn op geld dan om het helpen van de mensheid ondanks ze daar normaal ten dienste van staan. Geen geld, dan ga je maar dood...dat is de leuze. Er zijn geen sociale voorzieningen hier voor geneeskunde, dus als je niet kunt betalen dan moet je maar dood gaan, waarom kunnen grote bedrijven of zelfs dokters met een hart geen mensen verder helpen die geen mogelijkheden hebben ? ja zo is onze wereld nu eenmaal en nog niet te zeggen hoeveel profijt de grote medische bedrijven wel hebben....zij kunnen er alleen maar beter van worden niet de kleine mens, en zeker niet in een land als Indonesie waar nog zoveeeeeeel armmoede heerst, je moet er maar temidden inzitten om de toestand te begrijpen, hoe mensen dan handelen naar hun goeddunken. Spijtig genoeg...ook de goede medicijnen zijn echt duur hier, zelfs voor mij. Hopenlijk kan de medische wereld meer de armen helpen en geen geld spenderen aan het betalen van snoepreisjes... Vriendelijke groeten vanuit Bali. Erna.

bekijk alle 2 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt