hygiëne

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.

Verslaafd aan Botox?

nieuws 28/09/2006

Volgens een Britse studie in 81 ziekenhuizen, waarbij Botox-behandelingen werden vergeleken met andere behandelingen tegen rimpels, blijkt dat ongeveer 40% van de Botox-gebruikers ‘verslaafd’ raken aan de behandeling.

lees meer »

Cholera bij Belgische toeristen na een reis naar West-Turkije

nieuws 20/08/2006

Zes Belgische toeristen werden in september 2005, tijdens een reis naar Turkije besmet met cholera. Ze kregen kort na de terugkeer van hun reis naar Turkije uitgesproken waterige, overvloedige diarree, buik- en maagpijn. Twee patiënten moesten opgenomen worden in het ziekenhuis.

lees meer »

Tips voor een voedselveilige picknick

Tips voor een voedselveilige picknick
dossier 23/07/2006

Picknick-tijd! Trek je een dagje de natuur in? Meestal verloopt er flink wat tijd tussen het moment waarop je het voedsel klaarmaakt en de maaltijd zelf, en dan zijn zeker bij warm weer een aantal voorzorgen op hun plaats.

lees meer »

Geen invloed tandvullingen op IQ

nieuws 29/05/2006

Amerikaanse onderzoekers hebben voor de eerste keer in een grootschalig onderzoek aangetoond dat het inhaleren van tandvullingen met kwikhoudend amalgaam geen negatieve invloed hebben op het IQ of de nierfunctie, in vergelijking met composietvullingen.

lees meer »

Dermatophilose

dossier 19/04/2006

Dermatophilose is een vrij onschuldige huidaandoening die wordt veroorzaakt door Dermatophilus congolense, een algemeen voorkomende bacterie. De aandoening wordt op de mens overgebracht via direct contact met de aangetaste huid van besmette dieren.

lees meer »

Benzeen in frisdranken

nieuws 13/03/2006

In Engeland is recent enige opschudding ontstaan naar aanleiding van een rapport van het Voedingsagentschap over de aanwezigheid van hoge dosissen van het kankerverwekkende benzeen in frisdranken.

lees meer »
Wat denk jij?

Mag ontdooid eten opnieuw ingevroren worden?

  • Ja
  • Nee
volgopfacebook

volgopinstagram