ad

Over genetica: Wat zit er in mijn genen

Laatst bijgewerkt: november 2004
wat-zit-er-in-mijn-genen.jpg

boeken/interviews In Wat zit er in mijn genen? geeft Jean-Jacques Cassiman, professor aan de K.U.Leuven uitleg over genetische ontdekkingen. Niet zo innoverend, ware het niet dat de opbouw van het boek erg speciaal is: het is geschreven in gewone mensentaal én in verhaalvorm gegoten. Daardoor wordt het luchtiger om te lezen, zonder dat de wetenschappelijke achtergrond wordt vergeten. Iedereen kan er dus het antwoord op zijn vragen in vinden...

Onder de titel Wat zit er in mijn genen? verschijnt het fascinerende verhaal van de grote genetische ontdekkingen van de laatste jaren. Samen met 15 collega's van de K.U.Leuven geeft Jean-Jacques Cassiman heldere uitleg bij de baanbrekende verworvenheden van de genetica. De nieuwe publicatie is het resultaat van een unieke samenwerking tussen biomedische wetenschappers van het Centrum voor Menselijke Erfelijkheid, en juristen en ethici van het Centrum voor Biomedische Ethiek en Recht. Het boek wordt uitgegeven bij Davidsfonds/Leuven.
Wat zit er in mijn genen? is geschreven door gedreven wetenschappers die de zeer boeiende maar complexe wereld van de genen willen doorgronden. De auteurs willen het belang van de enorme ontwikkelingen in hun domein toelichten, en vooruitkijken naar de veelbelovende nieuwe stappen in de toekomst.

Het boek Wat zit er in mijn genen - CASSIMAN JEAN-JACQUES - is uitgegeven bij het Davidsfonds , telt 229 bladzijden en kost 24,95 euro.
ISBN-9058263061
pub

© 2020 Gezondheid NV - Niets uit deze webpagina mag op enigerlei wijze worden gekopieerd of vermenigvuldigd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Website by horticus - versie 6.3 - cim metriweb