plastische chirurgie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.

Chemische peeling

Chemische peeling
dossier 12/01/2011

Chemische peeling van de huid is een techniek die ontwikkeld is om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken.

lees meer »

Endoscopische voorhoofdslift

Endoscopische voorhoofdslift
dossier 2/01/2011

Een voorhoofdslift is een esthetische ingreep waarbij de huid van het voorhoofd losgemaakt wordt en de gehele voorhoofdshuid glad wordtgetrokken, zodat afgezakte wenkbrauwen weer hoger komen en de horizontale rimpels in het voorhoofd voor het grootste deel verdwijnen.

lees meer »

Laser en I.P.L.

dossier 2/01/2011

Lasers hebben voor een revolutie gezorgd binnen de cosmetische chirurgie. En aantal huidproblemen dat tot voor 20 jaar geleden alleen chirurgisch kon worden opgelost, is nu relatief eenvoudig met laser te behandelen.

lees meer »

Spataderbehandeling

Spataderbehandeling
dossier 2/01/2011

Spataderen zijn zowel op medisch als cosmetisch vlak problematisch. Daarbij begint het bijna altijd met cosmetisch storende zichtbare adertjes.

lees meer »

Rimpels?

dossier 2/01/2011

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Niet alle rimpels zijn hetzelfde. De bestrijding van de rimpels is afhankelijk van het type.

lees meer »

Besnijdenis voorkomt Aids

nieuws 28/07/2010

Op de Wereldaidsconferentie in Wenen hebben de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de VN-aidsinstantie UNAIDS opnieuw een oproep om heteroseksuele mannen ertoe aan te zetten zich te laten besnijden om een infectie met het aidsvirus te voorkomen.

lees meer »

Plastische chirurgie als hoofdprijs voor Misses Belgium Globe

nieuws 30/04/2009

Een cheque van 25.000 euro voor plastische chirurgie. Dat wint Misses Globe Belgium dit jaar. Een bizarre hoofdprijs voor een schoonheidswedstrijd die naar eigen zeggen “dit jaar een intelligente, onafhankelijke en sterke vrouw (zoekt) die meer is dan alleen maar de verpakking.”

lees meer »

Zijn rimpelvullers veilig?

nieuws 11/11/2008

Het Nederlandse RIVM heeft op verzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg onderzoek gedaan naar injecteerbare rimpelvullers. Dat zijn producten die via een injectienaald onder een rimpel worden ingespoten, waardoor de rimpel vermindert of zelfs verdwijnt.

lees meer »
volgopfacebook

volgopinstagram