Plastische chirurgie als hoofdprijs voor Misses Belgium Globe

nieuws Een cheque van 25.000 euro voor plastische chirurgie. Dat wint Misses Globe Belgium dit jaar. Een bizarre hoofdprijs voor een schoonheidswedstrijd die naar eigen zeggen “dit jaar een intelligente, onafhankelijke en sterke vrouw (zoekt) die meer is dan alleen maar de verpakking.” Volgens de organisatoren, die ‘de mooiste mevrouw van het land’ zoeken, kan “elke vrouw in eender welke fase van haar leven en op eender welke leeftijd mooi en aantrekkelijk zijn. Een echte Misses Globe straalt levenswijsheid, ervaring en klasse uit. Ze is een rolmodel waarmee iedereen zich kan vereenzelvigen. Ze werkt elke dag opnieuw aan haar toekomst en aan haar vaardigheden. Ze is assertief, communicatief en ze heeft een verhaal te vertellen,” aldus nog de organisatoren.
De mooiste mevrouw van het land? Een rolmodel waarmee iedereen zich kan identificeren? Maar men moet dan blijkbaar wel eerst naar de plastisch chirurg.
www.missesbelgiumglobe.be


Laatst bijgewerkt: augustus 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram