kanker

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.

Rode wijn beschermt tegen prostaatkanker

nieuws 30/08/2019

Volgens een onderzoek van Harvard University (gepubliceerd in Harvard Men's Health Watch, juni 2007) hebben mannen tussen 40 en 64 jaar die wekelijks 4 tot 7 glazen rode wijn drinken tot 50% minder kans op prostaatkanker dan mannen die geen rode wijn drinken.

lees meer »

Minder zon beter dan zonnebrandmiddel

nieuws 6/08/2019

Directe blootstelling aan zonlicht vermijden en kleding dragen die beschermt tegen schadelijke UV-straling is een betere manier om huidkanker en vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen dan gebruik van zonnebrandmiddelen.

lees meer »

Kleding beschermt niet altijd tegen de zon

nieuws 8/08/2019

Mensen die denken goed beschermd te zijn tegen schadelijke zonnestralen door het dragen van een T-shirtje komen bedrogen uit. Alleen stevige en donkere kleding beschermt de huid tegen uv A- en uv B-licht.

lees meer »

Meer prostaatkanker bij vaders van dochters

nieuws 13/08/2019

Bij vaders die zonen hebben, komt minder prostaatkanker voor dan bij vaders die dochters hebben. Mannen met minstens 1 zoon, hebben 40% minder kans op prostaatkanker dan mannen die alleen dochters hebben.

lees meer »

Zwangerschap na borstkanker

nieuws 8/08/2019

Vrouwen die behandeld zijn voor een gelokaliseerde borstkanker, moeten slechts 6 maanden wachten om zwanger te worden, zeggen Australische onderzoekers.

lees meer »
volgopfacebook

volgopinstagram