Creatieve mama scoort met kartonnen kostuums

dossier

De Australische boysmom Alicia Brown gebruikt al jarenlang karton om zelf speelgoed en kostuums in elkaar te knutselen, en die creaties vallen niet alleen bij haar eigen kinderen in de smaak.

In 2012 besloot ze haar ‘werk’ te delen in een blog en op sociale media, onder de naam ZygoteBrownDesign. Door de groeiende interesse voegde ze ook een webshop toe. Met de templates die je daar vindt en de how to-filmpjes op haar YouTube-kanaal kan je zelf aan de slag.

https://www.instagram.com/p/B00cVfnHvh-/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BtrNb8HBWfg/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BkoYdWLAfnL/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3sorZJHnKi/?utm_source=ig_web_copy_link

“Er zijn veel leuke dingen aan mama zijn, maar niets mooier dan die glimlach op hun gezicht als ze zien wat ik voor hen gemaakt heb. Een oude doos is gratis en je kan er zoveel mee doen, zonde om weg te gooien toch?”

https://www.instagram.com/p/B8ftDY6nCsW/?utm_source=ig_web_copy_link

Te weinig tijd of te veel gedoe, maar wil je toch graag punten scoren bij je kleine feestneus? Dan zijn er uiteraard alternatieven. Wat dacht je van Spongebob Squarepants, een Rubiks kubus of een dobbelsteen? Toevallig even vierkant als jouw doos. Een beetje verf erop, enkele gaten erin en klaar.

Lees ook:
Schattig: baby wordt in cosplay-outfits gehesen als ze slaapt


Laatst bijgewerkt: juli 2022
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram