De grootste gezondheidswebsite van België

Laatst bijgewerkt: februari 2019
logo_gez_250_147.png

nieuws Gezondheid.be is, samen met haar Franstalige tegenhanger PassionSanté.be, de grootste gezondheidswebsite van België met kwalitatieve, leesbare en actuele informatie rond gezondheid in de brede zin van het woord. In september 2018 werden meer dan 1.100.000 unieke bezoekers/maand en 2.000.000 pageviews/maand geteld. (Bron: Google Analytics)

We tellen vandaag meer dan 135.000 trouwe abonnees op onze nieuwsbrief op maandag en donderdag en meer dan 100.000 abonnees op de dagelijkse en wekelijkse gezondheidstips. Trouw omdat onze nieuwsbrieven elke week zo’n 45.000 à 50.000 wordt keer geopend.” De e-mailadressen zijn correct werkende adressen. Het adressenbestand wordt maandelijks gecontroleerd en ge-update.

De meerderheid van de bezoekers van Gezondheid.be zijn vrouwen (61%), 53% bevindt zich in de leeftijdscategorie 25-49 jaar, 63% maakt deel uit van sociale groep 1 tot en met 3 en 68% is VVA (Verantwoordelijk Voor Aankoop). De trend is sinds de start 17 jaar geleden nog steeds stijgend.

Door de grote hoeveelheid informatie, het toenemend aantal bezoekers en het belang van Mobile (smartphones en tablets) was het nodig de site helemaal te vernieuwen, zowel op vlak van vormgeving en structuur, alsook wat de onderliggende soft- en hardware betreft. In mei 2015 werd de site helemaal vernieuwd en zijn de artikels nu ook goed leesbaar op smartphone en tablet.

Aan de site werkt permanent een team van 6 mensen. Daarnaast wordt een beroep gedaan op externe specialisten voor de specifieke dossiers. De site richt zich in hoofdzaak tot niet-professionelen en particulieren die informatie over gezondheid in de ruimste zin van het woord zoeken.

Elke dag worden, onder de vorm van nieuws, recente en interessante ontwikkelingen in de gezondheidssector gemeld. Alle artikels zijn ondergebracht in rubrieken. We proberen hierin duidelijke, up-to-date en wetenschappelijk correcte informatie rond ziekte en gezondheid te brengen. Naast het interactief forum bij elk dossier kan de bezoeker ook rechtstreeks naar het forum.

Gezondheid.be heeft ook een aantal ‘zelf-tests’ ontwikkeld. Hoe potent ben je als man? Wat is mijn levensverwachting? Duidt mijn alcoholverbruik op een verslaving? Bent je stressbestendig? Bent je actief?

Een gratis nieuwsbrief brengt de geregistreerde bezoekers twee maal per week op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op het vlak van gezondheid. Het is ook mogelijk om je in te schrijven op de dagelijkse gezondheidstip.

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrieven !

Contactpersonen Gezondheid NV:

Correspondentie-adres
Gezondheid NV
A.Gossetlaan 30
B-1702 Groot Bijgaarden

Redactieadres
Gezondheid NV
Mastellestraat 47
B-3020 Veltem-Beisem

Hoofdredacteur
Paul Geerts
paul@gezondheid.be
Tel.: 016/48.99.71

Advertenties en partnerships
Annelies Vankersschaever
Gossetlaan 30
B-1702-Groot-Bijgaarden
annelies@gezondheid.be
Tel.: 02/467.25.93verschenen op : 02/01/2015 , bijgewerkt op 04/02/2019
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt