De grootste gezondheidswebsite van België

Laatst bijgewerkt: maart 2019
logo_gez_250_147.png

nieuws Gezondheid.be is, samen met haar Franstalige tegenhanger PassionSanté.be, de grootste gezondheidswebsite van België met kwalitatieve, leesbare en actuele informatie rond gezondheid in de brede zin van het woord. In september 2018 werden meer dan 1.100.000 unieke bezoekers/maand en 2.000.000 pageviews/maand geteld. (Bron: Google Analytics)

Door de grote hoeveelheid informatie, het toenemend aantal bezoekers en het belang van Mobile (smartphones en tablets) was het nodig de site helemaal te vernieuwen, zowel op vlak van vormgeving en structuur, alsook wat de onderliggende soft- en hardware betreft. In mei 2015 werd de site helemaal vernieuwd en zijn de artikels nu ook goed leesbaar op smartphone en tablet.

Aan de site werkt permanent een team van 6 mensen. Daarnaast wordt een beroep gedaan op externe specialisten voor de specifieke dossiers. De site richt zich in hoofdzaak tot niet-professionelen en particulieren die informatie over gezondheid in de ruimste zin van het woord zoeken.

Elke dag worden, onder de vorm van nieuws, recente en interessante ontwikkelingen in de gezondheidssector gemeld. Alle artikels zijn ondergebracht in rubrieken. We proberen hierin duidelijke, up-to-date en wetenschappelijk correcte informatie rond ziekte en gezondheid te brengen. .

Gezondheid.be heeft ook een aantal ‘zelf-tests’ ontwikkeld. Hoe potent ben je als man? Wat is jouw levensverwachting? Duidt jouw alcoholverbruik op een verslaving? Ben je stressbestendig?

Een gratis nieuwsbrief brengt de geregistreerde bezoekers een paar keer per week op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op het vlak van gezondheid.

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief !

Contactpersonen Gezondheid NV:

Correspondentie-adres 
Gezondheid NV 
A.Gossetlaan 30 
B-1702 Groot Bijgaarden

Redactieadres 
Gezondheid NV 
Mastellestraat 47 
B-3020 Veltem-Beisem

Hoofdredacteur 
Paul Geerts 
paul@gezondheid.be 
Tel.: 016/48.99.71

Advertenties en partnerships 
Annelies Vankersschaever 
A. Gossetlaan 30 
B-1702-Groot-Bijgaarden 
annelies@gezondheid.be 
Tel.: 02/467.25.93verschenen op : 02/01/2015 , bijgewerkt op 19/03/2019
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt