De grootste gezondheidswebsite van België

Laatst bijgewerkt: mei 2021
logo_gez_250_147.png

nieuws

Gezondheid.be is, samen met haar Franstalige tegenhanger PassionSanté.be, de grootste gezondheidswebsite van België met kwalitatieve, leesbare en actuele informatie over gezondheid en welzijn.

Aan de site werkt een vast team van zes mensen en een aantal freelance journalisten die gespecialiseerde bronnen raadplegen voor het schrijven van hun artikels. Daarnaast wordt beroep gedaan op experten voor informatie over een specifiek vakgebied.

Onze redactie publiceert elke dag nieuwe artikels. Via korte nieuwsartikels brengen we verslag uit over interessante ontwikkelingen in de gezondheidssector. De meer uitgebreide dossiers gaan dieper in op een bepaald topic. Zowel met ons nieuws als met de dossiers proberen we duidelijke, up-to-date en wetenschappelijk correcte informatie rond ziekte, gezondheid en welzijn te brengen.

Alle artikels zijn ondergebracht in rubrieken. Die kan je raadplegen via de alfabetische lijst of je gebruikt de zoekfunctie om alle artikels onder een bepaalde rubriek terug te vinden.

Gezondheid.be heeft ook een aantal ‘tests’ ontwikkeld. Hoe potent ben je als man? Wat is jouw levensverwachting? Duidt jouw alcoholverbruik op een verslaving? Ben je stressbestendig?

Wie het gezondheidsnieuws graag in z'n mailbox krijgt, kan zich inschrijven op onze gratis nieuwsbrief. Die brengt de geregistreerde bezoekers vier keer per week op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op het vlak van gezondheid.

Contactpersonen Gezondheid NV

Correspondentie-adres 
Gezondheid NV 
A.Gossetlaan 30 
B-1702 Groot Bijgaarden

Hoofdredacteur 
Annemie Vandeweerdt
annemie@gezondheid.be 

Advertenties en partnerships 
Annelies Vankersschaever 
A. Gossetlaan 30 
B-1702-Groot-Bijgaarden 
annelies@gezondheid.be 
Tel.: 02/467 25 93
Het geven van tijd kan levens redden! Het geven van tijd kan levens redden!
Pfizer Clinical Research Unit

Neem deel aan een klinische studie en krijg een financiële compensatie van gemiddeld €215 per dag.

Klik hier voor meer info!

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram