ad

De grootste gezondheidswebsite van België

Laatst bijgewerkt: januari 2021
logo_gez_250_147.png

nieuws

Gezondheid.be is, samen met haar Franstalige tegenhanger PassionSanté.be, de grootste gezondheidswebsite van België met kwalitatieve, leesbare en actuele informatie rond gezondheid in de brede zin van het woord.

In oktober 2019 werden 2.000.000 unieke bezoekers/maand en 3.000.000 pageviews/maand geteld. (Bron: Google Analytics).

De site richt zich in hoofdzaak tot niet-professionelen en particulieren die informatie over gezondheid in de ruimste zin van het woord zoeken.

In 2015 werd de site helemaal vernieuwd. Door de grote hoeveelheid informatie, het toenemend aantal bezoekers en het belang van 'mobile' (smartphones en tablets) was het nodig om zowel de vormgeving, structuur als de onderliggende soft- en hardware te herwerken.

Aan de site werkt een vast team van zes mensen. Daarnaast wordt beroep gedaan op externe specialisten voor de meer specifieke informatie.

Elke dag worden er minimum vijf artikels gepubliceerd. Onder de vorm van korte nieuwsartikels brengen we verslag uit over interessante ontwikkelingen in de gezondheidssector. De meer uitgebreide dossiers gaan dieper in op een bepaald topic. Zowel met ons nieuws als met de dossiers proberen we duidelijke, up-to-date en wetenschappelijk correcte informatie rond ziekte en gezondheid te brengen.

Alle artikels zijn ondergebracht in rubrieken. Die kan je raadplegen via de alfabetische lijst of je gebruikt de zoekfunctie om alle artikels onder een bepaalde rubriek terug te vinden.

Gezondheid.be heeft ook een aantal ‘tests’ ontwikkeld. Hoe potent ben je als man? Wat is jouw levensverwachting? Duidt jouw alcoholverbruik op een verslaving? Ben je stressbestendig?

Wie het gezondheidsnieuws graag in z'n mailbox krijgt, kan zich inschrijven op onze gratis nieuwsbrief. Die brengt de geregistreerde bezoekers vier keer per week op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op het vlak van gezondheid.

Contactpersonen Gezondheid NV

Correspondentie-adres 
Gezondheid NV 
A.Gossetlaan 30 
B-1702 Groot Bijgaarden

Hoofdredacteur 
Annemie Vandeweerdt
annemie@gezondheid.be 

Advertenties en partnerships 
Annelies Vankersschaever 
A. Gossetlaan 30 
B-1702-Groot-Bijgaarden 
annelies@gezondheid.be 
Tel.: 02/467 25 93
Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub