Ons team van artsen en experten

123-dokter-patient-10-18.png

dossier Onze redactie bestaat uit mensen met een vlotte pen: een team van redacteurs en journalisten die medische informatie kunnen kneden tot leesbare artikels. Wij worden daarin bijgestaan door een schare van artsen en experts. Enkel zo kunnen wij garanderen dat de artikels op onze site voldoen aan de kwaliteitseisen die wij voor ogen houden: betrouwbaar, objectief en wetenschappelijk ondersteund. 

 • Dr. Rens Busschots, Arts-Specialist in de Fysische Geneeskunde en Revalidatie (UZLeuven), Diensthoofd AZVesalius (Tongeren-Bilzen)
  Deelspecialiteiten: Shockwave Therapie en EMG (electromyografie)
  www.fysischegeneeskunde.be / www.shockwavelimburg.be
 • Dr. Johan Van Wiemeersch, vice-voorzitter en woordvoerder van de Vlaamse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, www.vvog.be
 • Mik Ver Berne, voorzitter van vzw Hoofd-Stuk, de vereniging voormet mensen met hoofdpijn, zoals migraine of clusterhoofdpijn.
 • Dr. Evelien Dewilde, oogarts in het Oogcentrum Tongeren en AZ Vesalius Tongeren, Limburg en werkzaam in de Laser Vision Clinic in Gent. Ze is arts-specialist in de oogchirurgie en heeft zich specifiek toegelegd op cataractchirurgie, (multifocale) implantlenzen en ooglaseren.
 • Dr Steven Renier, oogchirurg, gespecialiseerd in refractieve behandelingen (ooglaseren en inplantlenzen) en cataractoperaties.
  Hij werkt in de Laser Vision Clinic in Gent, de Oogkliniek in Brugge en in het ziekenhuis AZ Zeno.
 • Vanessa Muyldermans, Master na Master Seksuologie, Master in de Criminologie en Bachelor (sociale) verpleegkunde. Ze is lid van de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie en heeft al jaren haar eigen praktijk waar ze mensen helpt met al hun seksuele, relationele en kinderwensvraagstukken.
 • Chris Van Gaver, menopauzeconsulente. Vrouwen (en hun partner) kunnen bij haar terecht voor persoonlijke en individuele begeleiding voor, tijdens en na de menopauze/overgang. Hierbij gaat zij zowel curatief als preventief te werk. Chris is lid van VBOV (Vlaamse Beroepsorganisatie van vroedvrouwen) , ‘The Belgian Menopause Society’.
 • Katrien Geeraerts, Licentiaat in de Biomedische wetenschappen en auteur van 'Blijven Ademen'. Na een burn-out leerde Katrien hartcoherentie kennen. Door haar positieve ervaring wil ze mensen helpen in de begeleiding van deze ademhalingstechniek.
 • Dr Isabel Pinxten is als oogarts en oogchirurg werkzaam in de Laser Vision Clinic in Gent en als oogarts in Knokke. Zij is gespecialiseerd in ooglaseren (PRKLASEKFemto-LASIK en SMILE), cataract en implantlenzen. Daarnaast werkt zij regelmatig mee aan medische publicaties. 
 • Evy Gruyaert, auteur van ‘Kop op - leven met migraine’ en bedreven in yoga.
 • Dr Stijn Hollemeersch (KUL 1996), medical consultant
 • ReumaNet vzw, verenigt Vlaamse patiëntenverenigingen die reumatische aandoeningen onder de aandacht brengen.
 • LEIF (LevensEinde Informatie Forum), een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen, waarbij respect voor de wil van de patiënt voorop staat. www.leif.be
 • Astma en Allergiekoepel vzw, informatie- en documentatiecentrum rond astma en allergie. www.astma-en-allergiekoepel.be
 • Slaapcoach Nathalie Schittekatte van Snuggles and DreamsLaatst bijgewerkt: oktober 2022
Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen? Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen?
Vista-life pharma

Onze vitamine D is op het laagste niveau in de winter en het voorjaar. Ontdek hoe vitamine D op peil te brengen en geniet van zijn weldaden.

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram