De grootste gezondheidswebsite van België

logo_gez_250_147.png

dossier

Gezondheid.be is, samen met haar Franstalige tegenhanger PassionSanté.be, de grootste gezondheidswebsite van België met kwalitatieve, leesbare en actuele informatie over gezondheid en welzijn.

Aan de site werkt een vast team van zes mensen en een aantal freelance journalisten die gespecialiseerde bronnen raadplegen voor het schrijven van hun artikels. Daarnaast wordt beroep gedaan op experten voor informatie over een specifiek vakgebied.

Onze redactie publiceert elke dag nieuwe artikels. Via korte nieuwsartikels brengen we verslag uit over interessante ontwikkelingen in de gezondheidssector. De meer uitgebreide dossiers gaan dieper in op een bepaald topic. Zowel met ons nieuws als met de dossiers proberen we duidelijke, up-to-date en wetenschappelijk correcte informatie rond ziekte, gezondheid en welzijn te brengen.

Alle artikels zijn ondergebracht in rubrieken. Die kan je raadplegen via de alfabetische lijst of je gebruikt de zoekfunctie om alle artikels onder een bepaalde rubriek terug te vinden.

Gezondheid.be heeft ook een aantal ‘tests’ ontwikkeld. Hoe potent ben je als man? Wat is jouw levensverwachting? Duidt jouw alcoholverbruik op een verslaving? Ben je stressbestendig?

Wie het gezondheidsnieuws graag in z'n mailbox krijgt, kan zich inschrijven op onze gratis nieuwsbrief. Die brengt de geregistreerde bezoekers vier keer per week op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op het vlak van gezondheid.


Laatst bijgewerkt: september 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram