ad

Over Borderline: Als de modder maar zakt

Laatst bijgewerkt: juli 2007
Als-de-modder-maar-zakt-140.jpg

boeken/interviews Het meeslepende en waargebeurde verhaal van een jonge vrouw bij wie de diagnose borderline-persoonlijkheidsstoornis geconstateerd werd. Op emotionele wijze doet zij verslag van haar voortdurende gevecht om crises te overleven, haar strijd tegen angst, onzekerheid en eenzaamheid en haar gevecht met zichzelf en het geloof. Veel mensen hebben behoefte aan informatie. Dit boek probeert daarin te voorzien. Tevens hoopt de auteur dat dit boek tot troost en bemoediging zal zijn voor iedereen die met deze ziekte geconfronteerd wordt.
Een indrukwekkend verhaal over de heftige confrontatie met borderline en de ingrijpende gevolgen daarvan.

Een toegankelijk boekje, ondanks de heftige thematiek.
Ellen de Kruijf, Eleos Stichting Gereformeerde Geestelijke Gezondheidszorg

Een aanbeveling voor mensen die zelf met borderline te maken hebben en ook zeker voor de mensen om hun heen om inzicht te krijgen in de strijd van iemand met borderline.
Ithaka, Centrum voor jeugd - en kinderpsychiatrie

Een eerlijk en emotioneel boek, een aanrader voor mensen die in hun familie, vrienden of kennissenkring een ‘Borderliner’ hebben (of dit vermoeden). Het boek is ongetwijfeld ook een aanrader voor mensen met Borderline om uit de schaamte te komen of bemoediging te vinden.
Karin Prins, www.refo-nieuws.nl

Praktische info

Als de modder maar zakt - Koosje de Klerque - ISBN: 978-90-8539-677-2 - Uitgeverij: Free Musketeers Woerden - Aantal pagina’s: 148 - Prijs: € 15,95

Te bestellen bij www.koosje.net
ad


pub