Calcium in melkprodukten verhoogt succes vermageringsdieet

yoghurt-kom.jpg

nieuws Melkproducten verrijkt met Calcium verhogen het vetverlies bij vermageringsdiëten. Dat blijkt uit een onderzoek waarvan de resultaten onlangs werden gepubliceerd in Obesitas Research. Een drievoudige dagelijkse toevoeging van met calcium verrijkte magere melkproducten (melk, kaas of yoghurt) aan het vermageringsdieet leidt tot een beter gewichtsverlies (tot 70%) met bovendien drie maal meer uitgesproken vetverlies in de buikstreek.

Lees ook: Een glaasje melk voor een goed gewicht ?


Laatst bijgewerkt: mei 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram