Website stimuleert het goed gebruik van geneesmiddelen

nieuws Pharma.be, de Algemene Vereniging van de Geneesmiddelenindustrie, lanceert www.goedgebruik.be. De website biedt een hele resem nuttige tips en informatie om geneesmiddelen juist te gebruiken: het beheer van de huisapotheek, de bijsluiter van de medicijnen, de noodzaak om een arts of apotheker te raadplegen, enz.
In de handige “Geneesmiddelenpas” kan de patiënt de gedetailleerde lijst van zijn geneesmiddelen schrijven en er praktische informatie bij noteren zoals dosering, allergieën, zijn bloedgroep, de gegevens van zijn zorgverstrekker.
Ook op de nieuwe website van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), www.fagg.be, is heel wat informatie te vinden over geneesmiddelen en hun bijwerkingen.
Info
www.goedgebruik.be
www.pharma.be
www.fagg.be


Laatst bijgewerkt: augustus 2019
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram