Psoriasistest online

Laatst bijgewerkt: September 2005 | 1 reacties
psoriasis-knie.jpg

nieuws Sinds kort is er een online psoriasistest beschikbaar waarmee iedereen door het beantwoorden van enkele eenvoudige vragen zelf kan vaststellen of de huidproblemen een vorm van psoriasis zijn. Met behulp van heldere vragen en duidelijke afbeeldingen kan de bezoeker zijn of haar symptomen vergelijken en beoordelen. De test is interactief en vertelt binnen maximaal zes muisklikken of de bezoeker lijdt aan een vorm van psoriasis en welke vorm dat is.. Behandeld worden: psoriasis vulgaris, psoriasis inversa, psoriasis guttata, erythrodermische psoriasis, psoriasis pustulosa en arthritis psoriatica. Wanneer de symptomen niet wijzen op psoriasis wordt de betreffende bezoeker doorverwezen naar informatie over andere huidziekten zoals eczeem, acne en zonnebrand.
De test is tot stand gekomen in samenwerking met dr. M. de Rie (dermatoloog in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam) en dr. B. Thio (dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam).
www.psoriasis.nl

zie ook artikel : Psoriasis


verschenen op : 16/09/2005

1 reacties

psoriasis

door martien1945@versatel.nl, 27 October 2005 om 13:55

graag info mbt.activiteiten deze vereneging. aangezien ik er zelf veel last van ondervind.er is hievoor geen afdoend middel. gr.martien

bekijk alle 1 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub