ad

Doe mee aan de 2e Belgische gezondheidshackathon

Laatst bijgewerkt: oktober 2017
logogezondheidshackaton-10-17.jpg

nieuws

Wilt u mee nadenken over creatieve applicaties en innovatieve diensten op maat van de patiënt? Doe dan mee aan de beHealth Hackathon. Zowel zorgverleners, patiënten, softwareontwikkelaars en –ontwerpers als commerciële en industriële ontwerpers zijn welkom op dit unieke driedaagse evenement. 
 
Van 1 tot en met 3 december 2017 organiseren lifetech.brussels, de Onafhankelijke Ziekenfondsen, Partena Ziekenfonds en Partenamut samen de beHealth Hackathon, een uniek evenement om digitale oplossingen rond zorgcontinuïteit uit te dokteren. Steden toegankelijker maken voor ouderen, de uitwisseling van informatie tussen zorgverleners verbeteren na een bevalling, patiënten de mogelijkheid geven om hun symptomen op te lijsten via een app, … In totaal krijgen de deelnemers aan de beHealth Hackathon een twaalftal uitdagingen voorgeschoteld.
 
Maar om een kwaliteitsvolle gezondheidsapp te maken, heb je natuurlijk een multidisciplinair team nodig. Daarom zijn de organisatoren op zoek naar artsen, verpleegkundigen, patiënten, softwareontwikkelaars en –ontwerpers en commerciële en industriële ontwerpers. Samen zullen ze creatieve digitale oplossingen bedenken om de zorgcontinuïteit van de patiënt te verbeteren. Geen louter theoretische denkoefening, maar een zoektocht naar concrete antwoorden op bestaande problemen uit de dagelijkse praktijk, afgestemd op de behoeftes van zowel de patiënt als de zorgprofessionals.
 
Inschrijving: http://behealth.hackathon.brussels




ad


pub