Over de kritische en bewuste patiënt-consument: De gezonde patiënt

boeken-interviews De gezonde patiënt - Jannes Koetsier
De gezonde patient gaat over de relatie tussen arts en patient. Jannes Koetsier legt uit wat de consequenties zijn van dit systeem. Wat mag u van artsen verwachten? En wat niet? Met feitelijke informatie en waargebeurde verhalen zijn potentiële consumenten van het medisch bedrijf goed voorbereid.

Jannes Koetsier bespreekt in zijn boek zinloos medisch handelen en het gebrek aan klantgerichtheid binnen het medisch bedrijf. Met sprekende patiëntenverhalen laat hij zien wat er mis is en hoe u zich daartegen kunt beschermen. Koetsier geeft ook tips om achter de werkelijke oorzaak van uw klachten te komen. Hij pleit voor het gebruik van gezond verstand en meer geloof in de geneeskracht van het lichaam. Want zo houdt u de regie over uw gezondheid in eigen hand en bent u minder afhankelijk van een huisarts of specialist.

De auteur

Jannes Koetsier kent het medisch bedrijf van binnenuit. Hij werkte als huisarts, verzekeringsarts en bedrijfsarts. Tegenwoordig zet hij zijn medische ervaring in als onafhankelijk adviseur en arts.

Het boek

U kan het boek bestellen via de website www.degezondepatient.nl/


Laatst bijgewerkt: december 2007

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram