Over slaapproblemen bij kinderen: Slaap zacht. Slaapgids voor baby en kind

slaap-zacht-200.jpg

boeken-interviews

‘Ik wil nog niet gaan slapen’, ‘Mama, ik heb dorst’, ‘Papa, ik ben bang’. Klinkt dat je bekend in de oren? Het overkomt jou niet alleen. Slaapproblemen komen erg vaak voor bij kinderen: ongeveer een kind op de drie krijgt er vroeg of laat mee te kampen.

Slaap zacht maakt van je kind in korte tijd weer een goede slaper. Deze praktische gids biedt een synthese van de verschillende behandelingsstrategieën bij baby’s, kinderen en jongeren met slaapproblemen.

Dankzij de autosuggestieoefeningen op de bijgevoegde cd kan je kind zalig ontspannen en weer vlot naar dromenland vertrekken.

Een aanrader voor ouders en hulpverleners!

Dr. Bruno Ariens (°1959) studeerde geneeskunde aan de universiteit van Antwerpen en is sinds 1984 werkzaam als huisarts. Hij werkt met autosuggestietechnieken en is slaapcoach. In 2007 publiceerde hij zijn eerste boek, Uitgeslapen wakker worden, een praktisch boek voor volwassenen met slaapproblemen. Daarnaast is hij een veel gevraagd spreker over slaap en begeleidt hij projecten over de aanpak van slapeloosheid.

www.uitgeslapenwakker.be

Praktische info

Slaap zacht. Slaapgids voor baby en kind - Bruno Ariens
ISBN: 9789034193605 - Verschijningsdatum: 01/09/2010 -
Uitgegeven door: Standaard Uitgeverij
Aantal pagina's: 112 - prijs: 19,5€


Laatst bijgewerkt: oktober 2020

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram