Over tips voor fietsers: Gids voor wielertoeristen

gids-wielertoerist-200.jpg

boeken-interviews Gids voor wielertoeristen - Dr. Toon Claes, e.a.

Trek je er, net als tienduizenden andere wielertoeristen, tijdens (zonnige) weekends graag op uit met de fiets? Of heb je gewoon nood aan beweging en wil je daarom de fiets op? Maar hoe begin je eraan? Welke fiets koop je? Hoe bouw je je conditie op? Hoe ga je veilig de weg op?

Recreatief fietsen zit in de lift. In dit boek vind je alles wat je moet weten over fietsen. Deze handige en originele gids staat boordevol motivatietips, en geeft een mooi overzicht van algemene trainingsprincipes, alle mogelijke trainingsvormen én specifieke trainingsschema’s. Ook voeding, materiaal en onderhoud komen aan bod. En als toemaatje krijg je er een overzicht van de mooiste fietsroutes bovenop.

Sporta, dé organisatie op gebied van recreatief fietsen en gezondheidscampagnes, organiseert jaarlijks ‘Ventourist/Ventousiast’. Een initiatief dat duizenden fietsers op de been brengt om samen de Mont Ventoux te trotseren. Dit boek bevat een specifiek trainingsschema met als ultieme doel de beklimming van de Mont Ventoux. Aan u om de theorie in de praktijk om te zetten !

Dokter TOON CLAES, voorzitter van Sporta en zelf gebeten door de fietsmicrobe, lokt je met doortastende argumenten uit je luie zetel en geeft je talloze tips om veilig en wel de top van de Mont Ventoux te bereiken. Hierbij wordt hij deskundig geassisteerd door sportdokters DIRK VAN GENECHTEN en PETER CLAEYS, journalist ANDRÉ PUTSEIJS en coördinator-hoofdredacteur HANS VERBRUGGEN.

Praktische info

Gids voor wielertoeristen - Dr. Toon Claes, e.a. - Garengenaaid - Ca. 128 p.- verschenen in mei 2006 - NUR 485 - ISBN 905826 407 6 - Prijs € 12,95 - Uitgeverij Davidsfonds


Laatst bijgewerkt: juni 2006

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram