De nieuwe Avène-zonneproducten zijn ideaal voor dagelijks gebruik

ad_suncare_spe_beauty_aqua22.png

nieuws

80% van de ouderdomstekenen is het gevolg van dagelijkse blootstelling aan UV-stralen en vervuilende stoffen. Daarom is het belangrijk om de huid er elke dag tegen te beschermen. De voorjaarszon kan verraderlijk zijn, en heel vaak vergeten we ons in te smeren. Avènes allernieuwste Ultra Fluid-zonneproducten zijn ideaal voor dagelijks gebruik dankzij hun aangename textuur en optimale bescherming.

Zonnebescherming werd lange tijd enkel geassocieerd met zon en mooi weer, maar wetenschappelijke studies bewijzen dat we ons elke dag moeten beschermen tegen de zon, ongeacht de hoeveelheid zonlicht. Dat is de beste manier om huidveroudering te voorkomen. 80% van de ouderdomstekenen is immers het gevolg van dagelijkse blootstelling aan uv-stralen en aan vervuilende stoffen1. De uitdaging? Een textuur vinden die de huid niet belast.

Avène Ultra Fluid Invisible en Perfector

71% van de consumenten gebruikt zonnecrème om huidveroudering te voorkomen2, en terecht! Eau Thermale Ave`ne, de nummer 1 op het gebied van zonnebescherming in België3,  heeft op basis van zijn expertise in zonne- en cosmeticaproducten Ultra Fluid ontwikkeld, een lijn van twee zonneproducten die op dagelijkse basis huidveroudering voorkomen. Ultra Fluid Invisible heeft zonbeschermingsfactor 50, Ultra Fluid Perfector - de variant met een tintje - heeft SPF 50+.  Dankzij hun hydraterende karakter kunnen ze in de lente of in de zomer makkelijk dienen als make-upbasis.

Avène Ultra Fluid Invisible kan ’s morgens als basis onder make-up (of de getinte versie Avène Ultra Fluid Perfector zelfs als make-up) aangebracht worden, zo wordt de huid optimaal beschermd tegen schadelijke UV-stralen en blauw licht, ideaal om huidveroudering tegen te gaan. 25 % van de celschade wordt immers veroorzaakt door hoogenergetisch zichtbaar blauw licht4.

Avène Ultra Fluid: de kenmerken

 1. Bescherming tegen alle soorten licht
  Avènes gloednieuwe zonneproducten beschermen de huid tegen zowel UVA- en UVB-licht als tegen blauw licht, want ook die laatste werkt huidveroudering in de hand. De producten bevatten namelijk de gepatenteerde TriAsorBTM-filter, wat ze geschikt maakt voor de hoogste beschermingseisen en omstandigheden met het meest intense zonlicht. Ze zijn enorm doeltreffend voor een ultrabreed spectrum: UVB-, korte UVA- en lange UVA-stralen én blauw HEV-licht. Daardoor bieden de producten een dagelijkse bescherming tegen fotoveroudering.
 2. Dringt snel in
  De Avène Ultra Fluid-zonnecrème trekt binnen 1 seconde5. De zonneproducten hebben een ultralichte, vloeibare en uiterst aangename textuur die licht is als water en in een oogopslag volledig opgenomen wordt door de huid. De producten glimmen niet dankzij de gepatenteerde combinatie van P-Refinyl (afkomstig van planktonextract) en rijstzetmeel.
 3. Hydrateert de huid
  De producten hydrateren de huid en zijn zweet- en waterbestendig. Bovendien zijn ze niet-comedogeen en gaan de poriën dus niet verstoppen. Ze passen dus perfect in een dagelijkse routine. 
 4. Ecologisch verantwoord
  Het Ultra Fluid-gamma van Avène bevat naast Thermaal Water van Avène alleen maar ethisch verantwoorde ingrediënten zonder controversie¨le filters of bestanddelen. De producten worden vervaardigd in Frankrijk en zijn ecologisch verantwoord.
 5. Geschikt voor de meest gevoelige huid
  De zonnebescherming is aangepast aan de meest gevoelige huid en daardoor geschikt voor het hele gezin. Ook risicozones zoals littekens kunnen er perfect mee ingesmeerd worden. De producten zijn bovendien niet geparfumeerd en bevatten geen alcohol dus prikken niet in de ogen.

Bescherming voor het hele gezin

De Avène Ultra Fluid Invisible- en Perfector-flacons passen perfect in een broekzak of handtas en zijn geschikt voor het hele gezin. Neem ze dus mee op reis, naar een terrasje, naar het strand of naar een pretpark in eigen land. Met Avène Ultra Fluid op zak zijn jullie altijd en overal beschermd.

ad_suncare_spe_beauty_reflexe.png

1/ Hoogenergetisch zichtbaar licht. // 1. Flament F, et al. Clin.Cosmet.investig. Dermatol. 2013 sep 27.6 221-32
2/ Een door KapCode uitgevoerd onderzoek naar gedragspatronen met betrekking tot zonnebescherming, door gegevens op sociale netwerken te analyseren.
3/ Based on internal analysis by Pierre Fabre using data from following source: IQVIA ParaOnline study (Private Pharmacies & ParaOnline Channels) for Belgium, 83F SUN PRODUCTS, for the period Full Year 2023, in Value, reflecting estimates of real-world activity. All rights reserved.
4/ Zastrow L, Groth N, Klein F, et al. The Missing Link – Light-Induced (280–1,600 nm) Free
Radical Formation in Human Skin. Skin Pharmacology and Physiology 2009; 22: 31-44.
5/ Voor Invisible: gebruikerstest, 68 proefpersonen, onzichtbare finish en onmiddellijke opname. Voor Perfector: gebruikerstest, 69 proefpersonen, egale teint onmiddellijk na de 1ste toepassing.

bron: Ingezonden mededeling Avène

Laatst bijgewerkt: mei 2024

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram