Patient Health Viewer

123-comp-hand-contact-werken-04-18.jpg

nieuws

3.667.791 Vlamingen kunnen vanop hun eigen pc toegang krijgen tot hun gegevens over de bevolkingsonderzoeken. Daardoor kan elke Vlaming digitaal nagaan wanneer hij zich kan laten testen op kanker via een van de bevolkingsonderzoeken en wat de resultaten van vorige onderzoeken waren. Ze zijn te bekijken via de Patient Health Viewer, een gratis softwareprogramma van de ziekenfondsen. De gegevens worden gedeeld via Vitalink.

Vitalink is het beveiligde systeem van de Vlaamse overheid waarmee (huis)artsen, apothekers en thuisverpleegkundigen gegevens over en met hun patiënt kunnen delen.
Met de Patient Health Viewer kunt u uw gegevens over de bevolkingsonderzoeken raadplegen, maar ook vaccinatiegegevens en medicatieschema kunt, als ze in Vitalink zijn opgenomen, met de viewer nakijken. U ziet met de viewer ook welke zorgverleners op welk moment naar uw gegevens gekeken hebben. Zo behoudt u als patiënt de controle. Om gegevens te bekijken, moet u inloggen met uw elektronische identiteitskaart.   

Laatst bijgewerkt: juli 2018
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram