Dag tegen Kanker 2017

Laatst bijgewerkt: October 2017
dag-tg-kanker_08-17.jpg

nieuws

Ook dit jaar wordt de Dag tegen Kanker een hartverwarmende dag. Op donderdag 19 oktober 2017 roept Kom op tegen Kanker Vlamingen op die dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten door een geel lintje te dragen.  

Honderden vrijwilligers in Vlaamse en Brusselse ziekenhuizen spelden bezoekers een geel lintje op. De personeelsleden van ziekenhuizen dragen die dag ook het gele lintje. Personeelsleden van tal van gemeenten, woonzorgcentra, zorgorganisaties zoals het Wit-Gele Kruis, Familiehulp, Landelijke Thuiszorg … tonen zich die dag solidair.
Net zoals de voorbije jaren spannen ziekenhuizen, huizenvandemens, lokale dienstencentra (o.a. Zorgbedrijf Antwerpen) zich in om voor hun patiënten en cliënten die dag deugddoende activiteiten te organiseren. Er zijn workshops rond stijladvies, voeding, relaxatie, mindfulness, muziek, smoothies, massages … 
Tal van BV’s en prominenten dragen opnieuw hun steentje bij. 
Net als de voorbije jaren zal iedereen kunnen deelnemen aan een publiekscampagne, in de week voorafgaand aan de Dag tegen Kanker. U vindt er tijdig hier meer informatie over.
Op de sociale media is er eveneens aandacht voor de Dag tegen Kanker.

http://www.komoptegenkanker.be/zorg/dag-tegen-kanker-2017verschenen op : 02/10/2017 , bijgewerkt op 04/10/2017
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt