Over hoofdpijn: Hoofdpijn. Oorzaken, symptomen en behandelingen

Laatst bijgewerkt: October 2014 | 1 reacties
hoofdpijn.jpg

boeken/interviews Hoofdpijn is een van de oudste ziekten van de mensheid en bovendien heeft bijna iedereen er wel eens last van. Helaas wordt het probleem nog al te vaak geminimaliseerd en bestaan er vele misverstanden over. Hoog tijd voor een standaardwerk over hoofdpijn waarin je een antwoord krijgt op al je vragen.

Welke soorten en vormen van hoofdpijn bestaan er en hoe herken je ze? Wat zijn de oorzaken van hoofdpijn? Kan je hoofdpijn voorkomen? Wat is het verband tussen hoofdpijn en stress? Hoe behandel je migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn? Welke geneesmiddelen zijn er op de markt?

Professor Koen Paemeleire, neuroloog en hoofdpijnspecialist van het UZ Gent, behandelt in een heldere en eenvoudige taal de verschillende vormen van hoofdpijn. De praktische informatie wordt aangevuld met herkenbare getuigenissen. Dat maakt van dit boek een onmisbaar werk voor hoofdpijnlijders en hun omgeving.

Praktische info

Hoofdpijn. Oorzaken, symptomen en behandelingen - Paemeleire Koen - De Brabandere Claire - ISBN nummer : 978 90 5826 794 8 - Het Davidsfonds - 22,5€verschenen op : 27/01/2012 , bijgewerkt op 23/10/2014

1 reacties

hoofdpijn

door yangtso, 3 June 2012 om 19:59

waaraan herken je de hoofdpijn?

bekijk alle 1 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt