Minimi.be brengt ode aan mamabuiken

screenshot_bestebuik_minimi_2021.jpg

nieuws “Na een zwangerschap zijn veel vrouwen onzeker over hun buik. Striemen, een slappe huid, een keizersnedelitteken… Ze lopen er niet mee te pronken. Nochtans zouden ze eigenlijk net trots moeten zijn om wat die buik heeft verwezenlijkt”, vertelt Annemie van Minimi.be, de spin-off van gezondheid.be voor alles wat met zwangerschap en baby’s te maken heeft. “Bovendien schuilt in die buik het buikgevoel, waar je als mama altijd op kan vertrouwen. Wij roepen daarom alle mama’s op om recht in de spiegel te kijken, en te zeggen: Beste buik, bedankt voor alles.”

Body positivity & selflove
De #bestebuik-campagne wil mamabuiken dus net in de kijker zetten. Bedánken, aan de hand van openhartige brieven van mama’s aan hun buik, die je kan lezen op de #bestebuik-pagina, en anderzijds eren, door mamabuiken letterlijk een hartje te geven op Facebook of Instagram.

Wil jij de boodschap van body positivity en selflove steunen? Dat kan, door ook een brief te schrijven aan je buik en die te sturen naar sofie@minimi.be, door een foto te posten op Instagram of Facebook met de hashtag #bestebuik of door de posts en artikels simpelweg te liken en te delen. 
Wedstrijden
Om de actie wat kracht bij te zetten en mama’s te verwennen, organiseert Minimi.be ook 7 grote wedstrijden, met een totale prijswaarde van meer dan 5.000 euro. Wil je ook kans maken op een verblijf in Center Parcs, vouchers voor Torfs, maaltijdboxen van Foodbag, abonnementen van bloomon, verzorgingsproducten van Rituals, beautypakketten van Corine de Farme en een gigantische voorraad Gr’eat granola? Houd dan deze pagina in de gaten. De winnaars worden bekend gemaakt op 9 juli. 

Bron: www.minimi.be

Lees ook: Minimi: place to be voor jonge ouders (in spe)

auteur: Sofie Van Rossom, gezondheidsjournalist
Laatst bijgewerkt: mei 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram