Intieme hoek bijna verplicht in elke apotheker

nieuws Tegen 2012 moet er in elke apotheek een intieme hoek beschikbaar zijn. Die is bedoeld voor klanten die niet in het openbaar durven praten over een bepaald product.
De intieme hoek of privacy hoek kan een apart loket zijn of een bureau. "Dat hangt af van de mogelijkheden binnen elke afzonderlijke apotheek", legt Dirk Broeckx, de secretaris-generaal van de Algemene Pharmaceutische Bond (APB), uit.

'Persoonlijke informatie'
Mensen willen niet het gevoel hebben dat iedereen luistert en kijkt naar de medicamenten die je meeneemt. Tien jaar geleden gingen er stemmen op om een ruimte te creëren waar apotheker en klant zonder schroom zeer persoonlijke informatie kunnen uitwisselen over allerhande gezondheidsproblemen en hun remedies.


Laatst bijgewerkt: augustus 2019
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram