Over stress: Stress. Vriend en vijand.

boek-stress-vr-vijand-250.jpg

boeken-interviews Over het boek
Hoe kunnen we goed omgaan met stress, thuis en op het werk? Het is vandaag een van de belangrijkste uitdagingen voor iedereen. Wie al te gestrest is, presteert minder goed, is minder creatief, neemt meer verkeerde beslissingen en loopt veel meer kans ziek te worden. Stress is een heel gemene vijand, maar het kan ook een fantastische, stimulerende vriend zijn, die je helpt om topprestaties te leveren. Dit hangt af van de manier waarop je met je stress omgaat. In dit onmisbare vlot leesbare basisboek over stressmanagement komen de verschillende aspecten van stress gedetailleerd aan bod, zoals: - Wat is stress? Hoe kun je stress voorkomen en je ertegen verdedigen? - Wat zijn de gevolgen van stress voor jezelf, je gezin, je werk? - Hoe kun je je stressweerstand verhogen? - Hoe kun je de weerstand van je team, je afdeling, je bedrijf verhogen? - Hoe weet je op tijd dat je verkeerd met je stress omgaat? - Welke invloed heeft stress op je gezondheid? - Hoe vorm je stress om tot een motor voor succes?

Over de auteur

OVER : THEO COMPERNOLLE
Dr. Theo Compernolle (Brussel) is een internationaal gerespecteerd consultant op het vlak van stress in de werkcontext.
Hij doceerde onder meer aan de Universiteit Amsterdam, TIAS, INSEAD, Vlerick en Solvay Business School en geeft wereldwijd lezingen over beter stress management. Van zijn boek Stress, vriend en vijand zijn meer dan 15.000 exemplaren verkocht.
Meer info: www.compernolle.com of theo@compernolle.com.

Technische info

EAN 9789077432105
BESCHIKBAAR: Verschenen
FORMAAT: 16cm x 24cm
VERSCHIJNINGSDATUM: 05/01/2009
AFWERKING: Paperback
DRUK: 6
AANTAL PAGINA'S: 328
NUR OMSCHRIJVING: Creatief denken
UITGEVER: Uitgeverij Lannoo
prijs: 22.50€


Laatst bijgewerkt: juni 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram