Dansen met je baby, deze papa's doen het

dossier Het is niet alleen een goede work-out maar ook een manier om met je kindje te bonden: dansen met je baby. De Amerikaans dansschool 'GroovaRoo' organiseert danslessen voor vaders en hun kroost. En wij zijn fan. Misschien dacht je dat vaders hier niet zoveel zin in zouden hebben. Nu, think again. Nadat dansschool GroovaRoo het onderstaande filmpje online zette, liep het storm. Of de kersverse dansers twee linkervoeten hadden of niet, ze wilden allemaal meedoen. Bekijk vooral even de geweldige video. https://www.youtube.com/watch?v=iByP_4NwFWY De Groovaroo dansschool maakt danslessen speciaal voor families. Of je baby nog in je buik zit, in een draagzak hangt of al vrolijk rondhuppelt, iedereen mag meedoen. Ook in Europa beginnen de dansjes fans te krijgen en je kan nu al babydansles volgen in Denemarken, Schotland en Kroatië.

Too sexy

En omdat we dit een geweldig leuk clipje vinden, hebben we nog wat rondgesnuffeld op YouTube. Blijkt dat er nóg een heerlijke video is, waar de vaders dansen op het nummer 'I'm too sexy for my shirt'. Sexy papa's en lieve baby's, we like! https://www.youtube.com/watch?v=NlyS56G3YPk We kunnen wel stellen dat mensen wereldwijd geïnteresseerd zijn in zo'n baby-papa-dansklasje. Bij elkaar werden de video's van GroovaRoo meer dan 45 miljoen keer bekeken. Dus, wie begint in België zo'n toffe dansschool voor hippe papa's en mama's? Lees ook: Papa die borstvoeding geeft? In Japan kan het


Laatst bijgewerkt: juli 2022
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram