Menopauze: weer comfortabel leven met Mbrace, een natuurlijke oplossing op maat

ad_wide_femmespassionsante.jpg

nieuws Een vrouw brengt gemiddeld een kwart van haar leven door in de menopauze. Deze natuurlijke periode, die iedere vrouw tussen 40 en 60 jaar doormaakt, gaat gepaard met vervelende symptomen. De voedingssupplementen van Mbrace bevatten zorgvuldig uitgekozen planten. Het is een natuurlijke, persoonlijke oplossing voor vrouwen die weer volop van het leven willen genieten, zonder al die ongemakken.

In de puberteit wordt ons lichaam overspoeld met hormonen. Maar tussen de leeftijd van 40 en 60 jaar keldert die hele hormoonhuishouding plots. Die fase noemen we de menopauze. Voor de menstruatie volledig ophoudt, treedt vaak een fase op met onregelmatige cycli die de perimenopauze heet. Een vrouw brengt gemiddeld een kwart van haar leven door in de menopauze. Helaas leidt de daling van de oestrogeenproductie tot een hele rist vervelende lichamelijke en psychische klachten. En die maken het leven flink lastig! Opvliegers, nachtelijk zweten, vaginale droogheid, slapeloosheid, vermoeidheid, prikkelbaarheid en zelfs geheugenverlies of concentratieproblemen … Volgens een onderzoek van Woods & Mitchell dat in 2005 werd gepubliceerd in het American Journal of Medicine1, voelt 85% van de vrouwen de effecten van die hormonale daling op haar lichaam.

Maar liefst 1,3 miljoen Belgen

Als we die studie doortrekken naar België, stellen we vast dat 1,3 miljoen vrouwen tussen 40 en 60 jaar op dit moment last hebben van de vervelende symptomen van de (peri)menopauze. Hoewel alle vrouwen deze natuurlijke fase doormaken, rust er helaas nog altijd een groot taboe op. De vele klachten worden te vaak onderschat. En toch hebben ze een aanzienlijk effect op de levenskwaliteit van vrouwen, op zowel professioneel, persoonlijk als seksueel vlak. Want hoe kun je nu volop genieten van vakantie, familie-uitjes, sportactiviteiten of romantische etentjes als je te weinig slaapt, je snel geïrriteerd bent en je lichaam het ritme amper kan volgen?

Om die symptomen te verlichten, raden artsen gezonde voeding, lichaamsbeweging, relaxatieoefeningen en hormoonvervangingstherapie aan. Maar veel vrouwen wijzen die laatste oplossing van de hand, omdat ze niet meer dagelijks hormonen willen slikken. Precies daarom ontwikkelde Orifarm Mbrace, een assortiment voedingssupplementen op plantaardige basis voor vrouwen in de menopauze.

ad_mbrace_Beauty NL.png

Oplossing à la carte

De hoogwaardige voedingssupplementen bevatten planten, vitaminen en mineralen met een wetenschappelijk bewezen werking die het comfort van vrouwen in de menopauze herstellen. Omdat iedere vrouw de menopauze anders ervaart, bestaat het assortiment uit vier formules die je naar wens en behoefte combineert: Mbrace Menopause biedt meer comfort door opvliegers en nachtelijk zweten tegen te gaan2, terwijl Mbrace Vitality Essentials het immuunsysteem3 ondersteunt door alle nodige voedingsstoffen aan te leveren. Mbrace Energy Boost bestrijdt dan weer mentale vermoeidheid4 en stress5. Mbrace Focus & Relax tot slot stimuleert het geheugen en de concentratie6 en vermindert spanningen en prikkelbaarheid7. Deze glutenvrije en lactosevrije tabletten zijn geschikt voor iedereen. 

Je bent eindelijk verlost van die vervelende opvliegers, vermoeidheid en prikkelbaarheid van de menopauze en wordt weer de energieke vrouw die je altijd al was. Klaar om weer comfortabel de dag door te komen en met volle teugen te genieten van dit nieuwe hoofdstuk?

1 Woods & Mitchell, Symptoms during the perimenopause: prevalence, severity, trajectory, and significance in women’s lives. American Journal of Medicine (2005) Vol 118 (12B), 14S-24S
2 Rode klaver** en salie** verlichten opvliegers en nachtelijk zweten tijdens de menopauze
3 Vitamine C en D, selenium en zink ondersteunen de immuniteit
4 Guarana** vermindert mentale vermoeidheid
5 Rhodiala** ondersteunt de weerstand tegen tijdelijke stress
6 Ginkgo biloba** stimuleert het geheugen en de concentratie
7 Meidoorn** brengt rust en ontspanning en vermindert spanningen en prikkelbaarheid

** Gezondheidsclaim in afwachting van Europese goedkeuring

BE-MBRA-2300056-11/2023

bron: Ingezonden mededeling Orifarm healthcare

Laatst bijgewerkt: november 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram