Over opvoeden: Opvoeden in een verwenmaatschappij

Opvoeden-in-een-verwenMij.jpg

boeken-interviews Opvoeden in een verwenmaatschappij
Marijke Bisschop

Hoe maak je je kind toch gelukkig?

In de huidige verwenmaatschappij willen ouders niet anders dan hun schatten alles geven
Maar onderzoek toont aan dat onze kinderen behoefte hebben aan houvast en regels
Weg met dat vriendengedoe - laten we ouders zijn en onze kinderen weer gewoon gaan opvoeden!
Een boek vol praktische en haalbare adviezen

Het opvoedingsboek dat je met een zucht van verlichting leest
Kleine Max is een enig kind. Maar hij is ook pittig. Voor de goede vrede hebben zijn ouders besloten de grillen van Max vaak in te willigen. Zo hoeft Max niet meer naar bed om 19.00 uur en slaapt hij nu lekker tussen zijn ouders op de sofa in, als een kleine prins.
Hij moet alleen nog maar eten wat hij wil, en dat is niet veel meer. Moeder loopt elke maaltijd helemaal krom gebogen om de keukentafel heen met vijf verschillende potjes pudding: 'Hé, toe nou Max', smeekt ze. 'Neen, ik wil dat niet', zegt Max.
Om een lang verhaal kort te maken: het gezin van Max eet op zaterdag alleen nog maar in één bepaald hamburgerrestaurant, want daar krijgt Max wel een kippenboutje uit een groen doosje. Zelfs tijdens hun vakantie zoeken Max' ouders een hotelletje in de buurt van zo'n hamburgerrestaurant, met exact zo'n zelfde kippenboutje uit exact zo'n zelfde gekleurde doosje. Max is lekker de baas thuis.

Opvoeden In Een Verwenmaatschappij - Marijke Bisschop - ISBN: 90-209-6181-0 - Verkoopprijs:17,95 EUR - Uitgeverij Lannoo - verschijnt op 7 juni 2005


Laatst bijgewerkt: juni 2005
Geef het beste van jezelf en neem deel aan een klinische studie Geef het beste van jezelf en neem deel aan een klinische studie
Pfizer

U bent minimum 12 weken geleden bevallen ? U geeft uw baby borstvoeding en stemt ermee in om die tijdelijk te onderbreken (4 - 5 dagen) ? Dan zoeken we jou !

Check hier hoe je kan bijdragen

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram