Dag tegen kanker: draag een geel lintje als teken van solidariteit

123-geel-lint-vs-kanker-ca-09-15.jpg

nieuws Elke dag krijgen gemiddeld 107 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Een ziekte die fysiek en psychisch erg ingrijpend is voor de patiënten. Voor hun naasten is het een erg verwarrende en moeilijke periode.

Elke derde donderdag van oktober organiseert Kom op tegen Kanker de Dag tegen Kanker. Die dag wordt aandacht gevraagd voor mensen met kanker en de strijd die ze elke dag leveren.

Op 15 oktober roept Kom op tegen Kanker Vlamingen op hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten door een geel lintje te dragen.

Hartverwarmende activiteiten
Ziekenhuizen, huizenvandemens, lokale dienstencentra (o.a. Zorgbedrijf Antwerpen) organiseren die dag allerlei activiteiten om rond en voor hun patiënten en cliënten. Ook verschillende BV’s werken enthousiast mee aan deze dag.
Meer info over de deelnemende ziekenhuizen, gemeenten en organisaties en over de vele activiteiten vindt u op de website van Kom op tegen Kanker.

Laatst bijgewerkt: september 2015
Gaat je kind gezond de winter tegemoet? Gaat je kind gezond de winter tegemoet?
Vibovit

Ben jij ook vaak bezorgd over de hoeveelheid vitamines en voedingsstoffen die je kind binnen krijgt ? Fysieke en mentale groei vraagt veel energie. Er is een makkelijke manier om te voorzien in die behoefte.

Ontdek het hier

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram