Over (on)vruchtbaarheid: Zwanger worden ook voor ons?

zw-worden-ook-voor-ons.jpg

boeken-interviews Duidelijke informatie over (on)vruchtbaarheid
Het verlangen naar een kind(eren) is en blijft emotioneel een erg belangrijk gebeuren in het leven van heel wat mensen. Als de kinderwens niet in vervulling gaat, kan dit een teleurstelling zijn, die makkelijk of moeizaam te verwerken valt. Naarmate de maanden zonder succes zich aan elkaar rijgen, zullen langzamerhand de twijfels en de vragen opduiken of er toch niets fout loopt. Heel wat koppels hebben met deze vruchtbaarheidsproblemen te kampen die ze niet zelf kunnen oplossen. Dit boek probeert een antwoord te geven op alle vragen over de oorzaken en mogelijke behandelingen.

Een antwoord op alle vragen over oorzaken en mogelijke behandelingen. Medisch gegronde informatie over een toenemend probleem.

Zwanger worden... ook voor ons? - Rudi Campo, Jan Norré, Stephan Gordts - Uitgeverij Lannoo - ISBN: 90-209-4462-2 - verkoopprijs:19,95 EUR - Aantal pagina's: 208

zie ook rubriek vruchtbaarheid

zie ook rubriek vruchtbaarheid


Laatst bijgewerkt: juni 2015

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram