Over eetproblemen: Anorexia Nervosa overwinnen in 13 stappen

anorexia-overwinnen-in-13-stappen.jpg

boeken-interviews • Het meest gebruikte zelfhulpboek voor mensen met anorexia nervosa, nu volledig vernieuwd
• Nog praktischer en concreter: het perfecte stappenplan
• Gebaseerd op de jarenlange ervaring van een van onze internationaal meest gerenommeerde psychotherapeuten

Anorexia nervosa is een ernstige ziekte, die jaar na jaar een enorme bedreiging vormt voor de lichamelijke en de psychische gezondheid van duizenden vrouwen in ons land. In dit veelgelezen boek beschrijft dr. Johan Vanderlinden op heldere wijze en aan de hand van ontelbare voorbeelden de kenmerken van deze hardnekkige ziekte, de uitlokkende factoren en de lichamelijke en psychische gevolgen ervan.
Aan de hand van een praktisch 13-delig stappenplan, met talrijke opdrachten voor de lezer, begeleidt Johan Vanderlinden de patiënte in haar strijd tegen anorexia. Het boek geeft zo een antwoord op vragen als: hoe verhoog ik mijn motivatie om anorexia te overwinnen? Hoe leer ik weer eten en kom ik weer bij? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Hoe leer ik mijn lichaam weer positief te waarderen? Hoe kan mijn gezin en/of mijn partner helpen bij mijn genezing?

alle artikels in rubriek eetstoornissen

alle artikels in rubriek eetstoornissen

Anorexia Nervosa Overwinnen in 13 stappen - Dr. Johan Vanderlinden - Uitgeverij Lannoo - ISBN 978 90 209 6021 1 - 17.95 euro - Verschijningsdatum 10/02/2005


Laatst bijgewerkt: juni 2015

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram