ad

Rokende collega irriteert meer dan de helft Belgen

Laatst bijgewerkt: februari 2020

nieuws Meer dan de helft van de Belgen stoort zich aan de rookpauzes van collega’s. In Nederland ligt dit percentage iets lager. Van de ondervraagden uit Belgie vindt 24 % de stank en de aanslag op de gezondheid een probleem. 28% is van mening dat rokers minder productief zijn omdat ze hun werkplaats geregeld verlaten. 2% stoort zich aan het afval dat rokers achterlaten. Dit blijkt uit een recente internetpoll van de carrièresites Monster.be en Monsterboard.nl onder 1331 bezoekers van de site in België en Nederland.

In Nederland wekken rokende collega’s bij 46% van de ondervraagden irritatie op, bijna tweederde hiervan vindt rokers minder productief. 13% ergert zich aan de stank en de bijkomende aanslag op de gezondheid, 4% stoort zich aan de peuken die collega’s achterlaten bij de ingang. 54% van de Nederlanders stoort zich niet aan rokende collega’s, meer dan 40% hiervan rookt zelf niet.

Monster.be stipt uitdrukkelijk aan dat deze opiniepeilingen niet wetenschappelijk zijn en enkel de mening geven van internetgebruikers die ervoor kiezen deel te nemen.
ad


pub