ad

Groep KVLV wordt Ons: 'Wij staan dicht bij onze medewerkers'

Laatst bijgewerkt: mei 2013
jobat-ons-logo-170.jpg

nieuws Groep KVLV heet sinds kort 'Ons'. De nieuwe merknaam wil nog meer symboliseren waar de organisatie voor staat: warme zorg. Die weerspiegelt zich ook in het personeelsbeleid. Deeltijds werken legt er geen hypotheek op je loopbaan en het gezin neemt een belangrijke plaats in.

Groep KVLV, een netwerk van een tiental welzijnsorganisaties en -diensten zoals Landelijke Thuiszorg, Landelijke Kinderopvang, Stekelbees veranderde deze week van naam. Ons is de nieuwe merknaam van de organisatie. Het idee achter de naam is een gevoel van nabijheid creëren. "Kom bij ons, je bent een van ons … Al wat je erbij kan plaatsen. Ons is een warm woord dat iedereen zich welkom laat voelen", legt persverantwoordelijke Jeanine Vandormael uit.

Maar de naamsverandering heeft ook andere redenen. Zo was de oude naam te weinig bekend in de buitenwereld. "Groep KVLV werd vooral intern gebruikt en vaak verward met de gelijknamige vrouwenvereniging, wat eigenlijk een deelorganisatie is", aldus de woordvoerster.

De naamsverandering is ook een gevolg van de groei die de groep de laatste jaren kende. De tijd was rijp om de elf deelorganisaties meer te laten samenwerken en een aantal diensten te centraliseren. "De nieuwe merknaam is een impuls om samen werk te maken van een aantal gezamenlijke waarden, zoals duurzaamheid, warmte en diversiteit", vertelt Jeanine Vandormael.

Lees ook:


ad


pub