Lars Larson heeft de Beste Job ter Wereld

nieuws

Menig man wordt wellicht spontaan jaloers wanneer hij Lars Larson over zijn dagelijkse job hoort vertellen. Lars sleepte niet voor niets moeiteloos de award voor Beste Job ter Wereld in de wacht

Topless Female Trampolining World Championships

Van over de hele wereld stromen in het filmpje jonge vrouwen in London toe om het tegen elkaar op te nemen in het Topless Female Trampolining World Championships. Als gezondheids- en veiligheidsmedewerker is Lars Larson verantwoordelijk voor de veiligheid van de deelneemsters.

Zo moet hij ervoor zorgen dat de trainingszaal steeds netjes is, dat al het materiaal nog goed werkt én veilig is, dat de meisjes steeds over voldoende propere handdoeken beschikken, dat de kandidaten hun opwarming wel degelijk uitvoeren etc. En dat alles in een omgeving van vrouwen die sporten in 'niets verhullende sportkledij'.

Borstkanker bij mannen?

Te mooi om waar te zijn, denk je? Inderdaad, het filmpje maakt onderdeel uit van de Male Cancer Awareness Campaign, een liefdadigheidsorganisatie die op een originele manier kanker bij mannen onder de aandacht wil brengen. Ongeveer 1 procent van alle mensen met borstkanker is namelijk een man. In het Verenigd Koninkrijk alleen al krijgen elk jaar ongeveer 300 mannen de diagnose van borstkanker te horen.

Lees ook:

Laatst bijgewerkt: mei 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram