Over bevallen: Bevallen en opstaan

boeken-interviews Bevallen en opstaan - Voor de nieuwe generatie - Auteur(s): Spanjer, J./ Haan, E. de/ Dijk, H./ Poortman, L./ Gorter, A./ Waal, M. de/ e.a.

Opnieuw geheel herzien, geactualiseerd en van nieuw illustratiemateriaal voorzien is hier de 31ste druk van Bevallen en opstaan, het handboek over zwangerschap waarvan er inmiddels honderdduizenden zijn verkocht.

Bevallen en opstaan heeft zich een blijvende plaats verworven als handboek voor zwangere vrouwen en hun partners, maar ook voor verloskundigen, artsen en kraamverzorgers. Het boek beschrijft alle fasen van de zwangerschap, de verschillende manieren van bevallen, de voor- en nadelen van thuis- en ziekenhuisbevallingen, de voorbereidingen daarop en mogelijke complicaties. Het boek geeft een goed beeld van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten, zoals het krijgen van kinderen op latere leeftijd, borstvoeding en milieuvervuiling, de combinatie kinderen-carrière en seks tijdens de zwangerschap.

Bevallen en opstaan blijft ook voor de nieuwe generatie vrouwen en mannen een onmisbare steun in de belangrijkste periode van hun leven.

Bevallen en opstaan - Voor de nieuwe generatie - Auteur(s): Spanjer, J./ Haan, E. de/ Dijk, H./ Poortman, L./ Gorter, A./ Waal, M. de/ e.a.

Uitvoering: paperback, 376 pagina's - ISBN: 9025413676 31e druk - Prijs: euro 18,50 - Uitgeverij: Contact


Laatst bijgewerkt: februari 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram