Over dementie: Vlinderpark Alzheimer

vlinderpark-alzheimer.jpg

boeken-interviews Vlinderpark Alzheimer - Over dementie - Johan Van Oers

- Naar schatting 160.000 Belgen lijden aan dementie.
- Met Vlinderpark Alzheimer treedt Johan Van Oers binnen in hun leefwereld en die van de mensen uit hun omgeving.
- Johan Van Oers is de bezieler van het Dementiecafé, dat het isolement van dementerenden en hun familieleden en vrienden probeert te doorbreken. Hij is ook een van de samenstellers van het boek Het sneeuwt in mijn hoofd en een veelgevraagd spreker over dementie.
- Vanuit zijn beroepservaring schrijft hij al vele jaren over dementie. Hij gaf eerder met succes een aantal bundels uit in eigen beheer. In Vlinderpark Alzheimer worden nu voor het eerst zijn mooiste teksten (o.a. de brieven aan mevrouw Alzheimer en een selectie gedichten) over dementie gebundeld.

Johan Van Oers
Johan van Oers werkt in het rust- en verzorgingstehuis De Bijster in Essen en is een van de oprichters van het Dementiecafé, dat het isolement van dementerenden en dat van hun familieleden en vrienden probeert te doorbreken.

Praktische info

Vlinderpark Alzheimer - Over dementie - Johan Van Oers
- ISBN : 90-209-6633-2 - Verkoopprijs : 17,95 EUR - uitgegeven vanaf 12-09-2006 - Aantal pagina's : 160 - Uitgave : Uitgeverij Lannoo


Laatst bijgewerkt: april 2006

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram