Saartje Vandendriessche over het vinden van de juiste balans tussen voeding en supplementen

PHARMA NORD - Saartje_DSC1488 copy.jpg

nieuws

Naast gezonde voeding en een gebalanceerde levensstijl met voldoende beweging, probeert Saartje hier ook de juiste voedingssupplementen aan te koppelen. We vinden niet van alle voedingsstoffen voldoende in onze voeding en net daarom is aanvullen belangrijk.

Waar haal jij jouw energie vandaan?
Iedereen die mij kent, weet dat ik elke dag bezig ben met zo gezond en actief mogelijk te leven. Om te functioneren en de dag vol energie door te komen heeft ons lichaam mineralen en vitaminen nodig. Aangezien we deze niet voldoende uit gezonde voeding kunnen halen, vul ik dit tekort aan met een voedingssupplement.

Voor welke supplementen kies jij?
Wie me online volgt, weet dat ik veel sport, dus ook veel energie verbruik. Zelfs voor iemand met een gezonde levensstijl is het soms moeilijk om voldoende energie te hebben en daarom neem ik al een tijdje BioActive Q10 van Pharma Nord. Q10 is een coënzyme dat ons lichaam zelf aanmaakt en dat we terugvinden in elke cel. Een tekort kan veroorzaakt worden door o.a. leeftijd of stress. BioActive Q10 bevat naast het coënzyme Q10 ook vitamine C, deze combinatie helpt om meer energie te krijgen op de juiste momenten. Het fijne aan dit supplement: het wekt geen exciterend effect op waardoor je, als je wilt rusten, ook echt tot rust kan komen.

Waarom BioActive Q10 van Pharma Nord?
In mijn zoektocht naar een voedingssupplement voor meer energie, ben ik al snel bij coënzyme Q10 beland. Daarnaast ken ik Pharma Nord al lang, ze zijn wereldwijd gekend voor hun goede kwaliteit en hun producten zijn onderbouwd met 400 wetenschappelijke studies. Dit creëert een bepaald vertrouwen en je wilt toch altijd voor het juiste product kiezen met de beste referenties.

Sinds kort ben je ook brand ambassador van Pharma Nord?
Ja! Sinds vorige zomer ben ik hun brand ambassador, lang heb ik niet moeten nadenken. Ik neem al een tijd hun D-Pearls en BioActive Q10 dus weet dat hun producten werken.

Ik ben brand ambassador van een bedrijf of product als ik er 100% achter sta en daarom is dit een gemakkelijke keuze. Iedereen helpen met een gezonde, gebalanceerde, sportieve levensstijl is wat ik betracht. En BioActive Q10 van Pharma Nord maakt daar deel van uit.

bron: Ingezonden mededeling Pharma Nord

Laatst bijgewerkt: februari 2024

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram