Over stress: Mindfulness

mindfullness.jpg

boeken-interviews Mindfulness - In de maalstroom van je leven - Edel Maex

- Mindfulness, zo luidt het nieuwe basiswoord voor wie beter wil leren omgaan met de onvermijdelijke stress van het leven.
- Mindfulness vindt zijn oorsprong in boeddhistische meditatietechnieken. In plaats van voortdurend toe te leven naar doelen die ver in de toekomst liggen, betekent Mindfulness met een milde open aandacht aanwezig zijn bij wat nu is.
- In Mindfulness leer je hoe je steeds weer de rust en helderheid in jezelf kunt opzoeken. Ook wanneer het leven je deze rust niet gunt, leer je zo goed mogelijk om te gaan met wat zich aandient.
- Edel Maex, psychiater in het ZNA Middelheim, Antwerpen, geeft al jaren, aan steeds grotere groepen mensen, trainingen in Mindfulness.

Edel Maex
Edel Maex werkt als psychiater in het ZNA Middelheim Ziekenhuis te Antwerpen, waar hij ook trainingen geeft in Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). Hij is zenbeoefenaar.

Praktische info

Mindfulness - In de maalstroom van je leven - Edel Maex - ISBN : 90-209-6516-6 - Verkoopprijs : 17,95 EUR -
uitgegeven vanaf 16-05-2006 - Aantal pagina's : 256 - Uitgave : Uitgeverij Lannoo -
Bijlage : Bestaansrecht.mp3
Bodyscan.mp3
Zitten.mp3


Laatst bijgewerkt: september 2019
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram