Zo maak je van je datenight at home een echte, romantische date

dossier Allemaal leuk en wel, zo'n date night at home, maar als een berg was je aanstaart terwijl jullie aan het dineren zijn is het net iets minder romantisch. Met deze tips voelt die date ook echt aan als een date.

Skip je loungewear

Doe alsof jullie naar buiten trekken wanneer je je klaarmaakt voor de date. Ja, die jogging zit net iets comfortabeler, maar zou je die ook aantrekken als jullie naar een chic restaurant gingen? Juist ja. En wat lippenstift kan ook geen kwaad. Toon je partner nog maar eens waarom 'ie in de eerste plaats helemaal gek op je is geworden. Dat verwacht je toch ook van hem?

Leg je telefoon weg

In de schuif van een kast. In een doosje in de keuken. Waar dan ook. En laat 'm daar ook liggen. Vanavond hebben jullie oog voor elkaar en niet voor onbenullige posts van vrienden of semi-onbekenden. Morgen zijn jullie allebei weer bereikbaar, maar vanavond even niet.

To kook or not to kook?

Je kunt samen iets koken als jullie dat graag doen, maar houd er dan wel rekening mee dat er wat kan mislukken. Er is echt niets mis mee om afhaaleten te bestellen. Zo kunnen jullie ook echt kiezen uit een menu en gewoon jullie beentje onder tafel schuiven wanneer het eten er is. Lees ook: 7 keer inspiratie voor dates die maar een uur duren De impact van borstvoeding op je seksleven Geen seksdrive meer sinds de bevalling? Seksuologe Vanessa geeft raad


Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram