Nieuw webinitiatief voor mensen met MS

nieuws Multiple Sclerose is een ziekte met verstrekkende gevolgen voor de patiënt en zijn omgeving, daar twijfelt niemand aan. De manier waarop met MS omgegaan wordt, kan echter een wereld van verschil maken. Erover praten, steun zoeken bij anderen,...uit contacten met lotgenoten kunnen heel veel mensen met MS een enorme kracht putten.
‘Leef je Leven’ is het eerste online ideeënplatform voor mensen met MS waarop verhalen of getuigenissen gedeeld kunnen worden. In andere landen waar ‘Leef je Leven’ eerder werd gelanceerd, kon het initiatief rekenen op heel wat bijval en op enthousiaste echo’s vanuit de MS-gemeenschap en de (medische) zorgverleners. Op ‘Leef je Leven’ kunnen mensen die al geruime tijd leven met MS, de ziekte aanvaard hebben en ze een plaats hebben weten geven in hun leven hun verhaal, getuigenis, goed idee of nuttige tip kwijt aan anderen. Mensen die zopas de diagnose hebben gekregen en op zoek zijn naar concrete informatie over het leven met MS, via anonieme weg een steuntje zoeken in hun zoektocht om de ziekte een positieve plaats te geven in hun leven, of een tip willen vinden voor een alledaagse belemmering waarmee ze als MS-patiënt geconfronteerd worden, kunnen uiteraard ook terecht op het ‘Leef je Leven’ platform om inspiratie en steun op te doen.
Op die manier ondervindt de hele MS-gemeenschap baat bij de goede ideeën die mensen dag in dag uit bedenken om hun leven met MS, of dat van een naaste met MS, draaglijker en aangenamer te maken. 

Lees ook: Alles wat je moet weten over Multiple Sclerose (MS)


Laatst bijgewerkt: augustus 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram