Maakt een Porsche een man aantrekkelijker bij vrouwen?

nieuws Volgens een recent onderzoek aan de universiteiten van Texas-San Antonio en van Minnesota in het oerdegelijke Journal of Personality and Social Psychology vinden vrouwen een man met een Porsche verleidelijker dan een man met een Honda Civic. Volgens de studie gebruiken sommige mannen hun Porsche (en andere dure en opzichtige statussymbolen) op dezelfde manier als een pauw zijn staart om een vrouw te verleiden. Het gaat dan vooral om mannen die op zoek zijn naar kortstondige seksuele avontuurtjes. En het blijkt te helpen, vrouwen vallen meer op Porsche- dan op Honda-mannen. Althans, die vrouwen die ook op zoek zijn naar een avontuurtje. Vrouwen die een duurzamer relatie willen, doorzien het maneuver en vallen eerder voor de Honda-rijder.


Laatst bijgewerkt: juli 2022
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram