Over leerstoornissen: Als je kind NLD heeft

als-je-kind-NLD-heeft.jpg

boeken-interviews Als je kind NLD heeft - Karl Baert, Gudrun Vanderbeck

- In september 2005 verscheen bij uitgeverij Lannoo het boek Mijn kind heeft NLD. Nog geen drie maanden later was deze editie helemaal uitverkocht.
- Onder de titel Als je kind NLD heeft verschijnt in juni 2006 een aangevulde en herziene tweede editie van het boek, met nog meer praktische tips, en met als coauteur Gudrun Vanderbeck van de NLD-vereniging vzw.
- Hoe herken je NLD? Waar kun je als ouder en als leerkracht op letten? Hoe kun je zelf met het kind oefenen? Als je kind NLD heeft geeft een duidelijk antwoord op deze en vele andere vragen.

Karl Baert
Karl Baert is pedagoog en inspecteur in het onderwijs. Hij is gespecialiseerd in leerproblemen en -stoornissen.

Gudrun Vanderbeck
Gudrun Vanderbeck is moeder van een kind met NLD en staat in het onderwijs. Om de ouders van NLD-kinderen een platform te bieden, richtte ze de NLD-vereniging vzw op. Deze vereniging organiseert praatgroepen en lezingen over NLD en verstrekt informatie aan iedereen die met NLD te maken krijgt.
www.nld.be

Praktische info

Als je kind NLD heeft - Karl Baert, Gudrun Vanderbeck - Aantal pagina's : 168 - Uitgave : Uitgeverij Lannoo - uitgegeven juni 2006 - ISBN : 90-209-6635-9 - Verkoopprijs : 19,95 EUR


Laatst bijgewerkt: april 2006

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram