Video: hoe een nacht met jonge kinderen er écht uit ziet

dossier

Dat je kleine nachtavonturiers af en toe zorgen voor flink wat slaaptekort moeten we je niet vertellen. Blogger Melanie Darnell vat het mooi samen: 'Het ouderschap houdt niet op wanneer de zon ondergaat'. 

De blogger legde in een imelapse video vast hoe de nachten van een ouder er écht uitzien. Geen wonder dat je zo moe bent als de wekker 's ochtends afgaat (lees: als je kind 's ochtends zijn keel open zet).

Met duct tape plakte ze een camera op het plafond boven haar bed om een van haar vermoeiende nachten eens vast te leggen. En jawel, de video ging binnen no time viral.

https://www.youtube.com/watch?v=pLF_kTRXVUo&feature=youtu.be

De eerlijkheid van de video werd door heel wat mensen met liefde ontvangen. Het is een hart onder de riem voor vele ouders. En laat nu net dat het doel van Melanie Darnell geweest zijn.

'Ik wilde moeders over de hele wereld laten zien dat ze niet alleen zijn wanneer ze middenin de nacht in het donker wakker liggen met hun kleintjes. We delen deze ervaring van het ouderschap met z'n allen.'

Lees ook:
Wanneer slaapt een baby door?
Slaapcoach Snuggles & Dreams over dutjes
Is je baby een slechte slaper? Probeer wakkertijden
Mag je een (pasgeboren) baby wakker maken voor voeding?


Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram