Gezondheidspas reizen 2014

gezondheidspas-2014-550.jpg

nieuws De Gezondheidspas Reizen bevat basisinformatie over gezond en veilig reizen en adviezen bij de voorbereiding van uw reis: aanbevolen vaccinaties, samenstelling van de reisapotheek, enz.
Verder geeft hij tips om tijdens uw reis gezondheidsproblemen te voorkomen en te verhelpen.
Het is belangrijk om voor elke reis steeds individueel advies te vragen aan uw arts. Sommige adviezen zijn immers slechts van toepassing voor sommige reizigers, in sommige seizoenen of voor specifieke streken in een land.
Raadpleeg uw huisarts minstens één maand voor het vertrek.
De Gezondheidspas Reizen bevat een tabel met de belangrijkste aanbevelingen per land. Bijkomende vaccinaties kunnen echter nodig zijn.
De tabel herneemt de algemene aanbevelingen voor elk land op basis van de gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Belgische Wetenschappelijke Studiegroep Reisgeneeskunde (m.m.v. het Instituut voor Tropische Geneeskunde - ITG).
Laat deze aanbevelingen checken door uw huisarts (of door een erkend vaccinatiecentrum). Zo bent u zeker dat ze nog actueel zijn en aangepast zijn aan uw persoonlijke situatie.
De Gezondheidspas Reizen wordt uitgegeven door de VZW Omtrent Gezondheid, in samenwerking met de Travel Clinic van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen (www.itg.be).

De Gezondheidspas is verkrijgbaar bij erkende vaccinatiecentra, en bij de meeste huisartsen, apothekers en gemeenten . 
 
Je kan de gezondheidspas 2012 NIET via www.gezondheid.be verkrijgen of aanvragen.

Je kan de gezondheidspas 2014 hier downloaden (.pfd)

www.gezondheidspas.be

Lees ook: Gezondheidspas reizen

Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram