Ontdek zelf de impact van ‘Een Week Gezonder’

ad_EWG foto1200x628(3).png

nieuws

Gedurende zeven dagen bewuster en gezonder eten en drinken, heeft dat nut? Absoluut! En dus spoort Diabetes Liga ook dit jaar iedereen aan om zich te engageren voor ‘Een Week Gezonder’. 

Het doel van de campagne ‘Een Week Gezonder’ is niet alleen om individuele gezondheid te bevorderen, maar ook om publiek bewustzijn te creëren over de positieve effecten van goede voeding op lange termijn. 'Een Week Gezonder' vormt zo een belangrijke stap in de strijd tegen diabetes type 2 en andere gezondheidsproblemen gerelateerd aan voedingspatronen. 

Gratis weekmenu

ad_EWG foto's 1200x628 (6).png
Meer groenten, meer fruit, meer smaak. Dat is waar ‘Een Week Gezonder’ dit jaar om draait. De boodschap is duidelijk, maar je staat er uiteraard niet alleen voor. Wie zich registreert, wordt meegenomen in een online verhaal waarbij in een eerste fase bruikbare tips voor een gezonde levensstijl ontvangt, maar nadien ook een hapklaar weekmenu met concrete, budgetvriendelijke recepten. 

Via nieuwsbrieven en twee e-zines word je klaargestoomd voor de week van 3 juni, wanneer ‘Een Week Gezonder’ effectief start. Je zal aan den lijve ondervinden dat gezond eten verrassend lekker kan zijn. Je zal ook nieuwe smaken en gezonde voedingsmiddelen ontdekken die je makkelijk kan integreren in je eigen voedingspatroon, maar die wél bijdragen aan een gezonde levensstijl. Zo kan je zelf het risico op diabetes type 2 halveren. Gun je jouw collega’s ook een goeie gezondheid? Neem dan samen deel, zo kunnen jullie elkaar motiveren.

Je hebt trouwens niets te verliezen, want registeren voor ‘Een Week Gezonder’ is volledig gratis. Schrijf je dus nu in en begin aan jouw reis naar een gezonder leven!

ad_EWG_800x500px_popup.png

bron: Ingezonden mededeling Diabetes Liga

Laatst bijgewerkt: april 2024

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram