Weight Watchers blijft beste afslankdieet

Laatst bijgewerkt: januari 2018
123-dieet-lintm-weegsch-01-18.jpg

nieuws

Weight Watchers is door een panel van medische en voedingsdeskundigen voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste afslankdieet’, ‘Beste snel afslankdieet’ en ‘Beste commerciële dieet’in de jaarlijkse Best Diets ranglijst van U.S. News & World Report.

Op de ranglijst van ‘Globaal beste dieet’ en ‘Het beste gezondheidsdieet’ staat het DASH dieet op de eerste plaats, gevolgd door het mediterraan dieet en het flexitariër dieet. Weight Watchers komt hier respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Op de ranglijst van ‘Beste diabetesdiëten’ gaat de eerste plaats naar het mediterraan dieet, gevolgd door het DASH dieet. Ex aquo op nummer drie staan het flexitariër dieet, het Mayo Clinic Dieet, een veganistisch dieet en Weight Watchers. De ranglijst ‘Beste diabetesdiëten’ evalueert dieetprogramma’s op basis van hun vermogen om de ziekte te voorkomen en onder controle te houden. 

Lees ook: Een lagere bloeddruk met het DASH-dieet


Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram