Schoonheidstips voor mensen met kanker

nieuws De Stichting tegen Kanker lanceert een gratis infoboekje Schoonheidstips voor Mensen met Kanker. Het boekje is speciaal bestemd voor mensen met kanker die net vernomen
hebben dat ze radio- of chemotherapie nodig hebben. Het helpt hen met juiste informatie en praktische tips om de therapie met het nodige zelfvertrouwen tegemoet te zien.
In de brochure Schoonheidstips voor Mensen met Kanker verneem je hoe je je kunt voorbereiden op mogelijke neveneffecten, zoals haaruitval, broze nagels of rode vlekken op de huid. Je leert welke eerste, soms dringende stappen je moet nemen (bv. beslissen of je wel of geen pruik zult dragen), hoe je je haar en je hoofdhuid tijdens en na de behandeling kunt verzorgen, of hoe je je zelfbeeld kunt verbeteren door je op eenvoudige zaken te concentreren, zoals gelaatsverzorging, de pasvorm van je kleding of de kleur van een sjaal.
www.kanker.be


Laatst bijgewerkt: juni 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram