Over faalangst: Ik kan het niet!

Laatst bijgewerkt: september 2019
beij_mailing_cover.jpg

boeken-interviews Veel kinderen kampen met faalangst. Ze zijn bang om fouten te maken en gaan daarom steeds meer situaties vermijden. Daardoor krijgen ze niet de gelegenheid om te ervaren dat hun angst meestal onterecht is. En zo krijgen ze niet de kans een gezond zelfbeeld op te bouwen. Dit boek gaat over Falerie, die van een ‘spiegoloog’ leert hoe zij kan omgaan met haar faalangst. Ze leert hoe ze haar paniekgedachten kan omzetten in helpende gedachten, waardoor ze spannende situaties met meer zelfvertrouwen tegemoet gaat. Dan ziet ze dat ze veel dingen best goed kan, en dat fouten niet rampzalig zijn.

Carolijn de Beij is psycholoog en gedragstherapeut. Zij zet haar ervaring en kennis in om kinderen van hun faalangst af te helpen, zodat ze een gezonde dosis zelfvertrouwen kunnen opbouwen.
Dit is een goed boek voor scholen en instellingen en daarnaast ook voor ouders die er thuis zelf mee aan de slag willen. Er wordt namelijk vanuit een zeer effectieve methodiek gewerkt die ondertussen zeer bekend is in de therapeutische wereld.

Praktisch

Ik kan het niet! Over faalangst - Carolijn de Beij
aantal pagina's : 32
geïllustreerd : ja
uitvoering/formaat : paperback A5
ISBN : 978-90-8834-437-4
verschijningsdatum : 15 augustus 2008

vaste prijs : € 13,95

Deze boeken zijn te bestellen bij uitgeverij Boekscout.nl www.boekscout.nl
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram