ad

Gezondheid.be en het coronavirus

Laatst bijgewerkt: maart 2020
luis-melendez-Pd4lRfKo16U-unsplash.jpg

nieuws

Ons land en de rest van de wereld is in de greep van het coronavirus. Je zou verwachten dat een site als gezondheid.be dezer dagen enkel nog oog heeft voor deze bedreiging. Toch is dat niet het geval. Onze redactie wil niet concurreren met de snelle media (tv, kranten,…) die de actualiteit op de voet volgen. Zij doen dat heel goed, dus wij zien het nut er niet van in om die informatie te herkauwen.

Informatie en oproepen over het coronavirus die wij wél extra in de kijker willen zetten, delen wij op onze Facebook-pagina. Op die manier kan jij die ook delen met je familie en vrienden. 

Omdat het in deze periode uiterst belangrijk is om voor jezelf, jouw gezondheid en die van een ander te zorgen, blijven wij zoals altijd artikels brengen die elk aspect van onze gezondheid beslaan. Zoals je van ons gewoon bent, blijven we de ontwikkelingen in de medische wereld nauw opvolgen, ook als die niets met het coronavirus te maken hebben. 

We beloven, nu nog meer dan anders, om er te zijn voor jullie gezondheid. We zijn blij en opgelucht dat andere media dat momenteel ook doen. Samen sterk, ook wat berichtgeving betreft. 


bron: Annemie Vandeweerdt

ad


pub